Digitalna transformacija

Kao firma koja jako ceni preduzetnički duh i podstičemo preduzeća koja u timu imaju veoma mlad tim, naš spektar usluga digitalne transformacije odnosi se na poboljšanje kvaliteta digitalnih kanala komunikacije za klijente koji nemaju vremena ili ne znaju kako ući u trku sa modernim vremenom i izazovima. Današnji trend zahteva brzu reakciju, komunikaciju putem hyperlinkova, kontinuirano ažuriranje i praćenje šta branša novo zahteva. Ovim sektorom nudimo klijentima inovativna i kreativna rešenja, kako staromodan način komunikacije zameniti i pristupiti svim generacijama na adekvatan način.

✓ Jednostavnost kupovine

✓ Online prikaz artikala u svakodnevnim situacijama

✓ Kreiranje modernih korporativnih poklona

Kreiranje poslovnog okruženja

U ponudi nudimo indirektna kreativna rešenja kako da se zaposleni prijatnije osećaju na svom radnom mestu; i kako da okruženje predstavlja motivišući na svakog pojedinca. Boje, enterijer, tehnološka pismenost, upoznavanje kolektivna su sve elementi koji itekako utiču na krajnu prodaju artikla. Trudimo se da ponudimo firmama da izadju iz monotonije ustaljenog poslovanja:

✓ Organizacija poslovnih dogadjaja

✓ Kreiranje materijala za obuku

✓ Priprema promo materijala

✓ Grafički dizajn

✓ Upoznavanje sa programima za automatizaciju

✓ Administracija web portala

✓ Informisanje kolektiva i obuka o inovacijama

Analiziranje tržišta

Moderno korporativno okruženje zahteva od svakog od nas konstantno praćenje promena i uvođenje novina u praćenju poslovanja; kako za interne svrhe, tako i za sve veći broj internacionalnih poslovanja. U svom spektru usluga nudimo administrativnu podršku praćenja Vama bitnih podataka, komunikaciju sa klijentima, distributerima i trećim licima, koja Vama nisu u domenu primarnih aktivnosti. Naš moto je : “Klasična prodaja je samo početak priče”. Trudimo se da naši klijenti steknu poverenje da dosadne tabele, ne moraju biti tako iscrpljujuće i da iz običnih brojki možemo puno naučiti kako da svaka sezona bude bolja i dostupnija za inernacionalno tržište. Mi smo tim koji okuplja pretežno mlade ljube, pune ambicija da pokažu na koje sve načine možemo doći do ciljnog kupca.

Unapredjenje prodaje

WEB SHOP- kvalitetan i jednostavan web shop koji donosi stalne zadovoljne klijente i bolji promet !

✓ Pružamo tehničku i admin podršku web shopovima

✓ Komunikacija od liste želja do same kupovine

✓ Implementacija novih artikala

✓ Izmene postojećih artikala

✓ Podešavanje parametara sajta

✓ Geo lokacija

✓ Grupisanje i formiranje web shopa prema personalizovanim željama klijenta

Prednosti saradnje sa nama

Uvek dostupna podrška 24/7
Brza isporuka robe i usluga
Garancija kvaliteta
posedujemo sertifikate za pranje profesionalnom hemijom
Inovativnost i nove tehnologije
kontinuirano ulažemo u proizvodne procese prateći svetske trendove