RV GLO DOO

Naši počeci

Dobrodošli u RV Glo, vašeg pouzdanog partnera za čistoću.

Naše putovanje je započelo 2020. godine kada se grupa pojedinaca okupila sa zajedničkom vizijom da pruži vrhunske usluge održavanja i čišćenja objekata na Zlatiboru.

Sa konstantnim rastom stambenih objekata a zatim i poslovnih, na jednoj od najlepših turističkih destinacija Zlatiboru, uvideli smo veliku potrebu i za održavanjem tih objekata. Ono što je počelo kao skroman poduhvat sa malim timom veštih tehničara, brzo je evoluiralo u dinamično preduzeće koje je usredsređeno na klijenta.

Održavanje zgrada - Zlatibor

Naoružani strastvenim timom stručnjaka i posvešćenošću izvrsnosti, brzo smo se istakli kao jedna od najboljih facility kompanija na Zlatiboru. Naš tim se pored čišćenja i održavanja objekata istakao i posvećivanjem pažnje malim detaljima koji nisu ni bili u sklopu našeg domena usluga ali koji su svaki objekat koji smo održavali činili da se istakne i razlikuje od drugih. Naš pristup na prvom mestu prema klijentima a zatim i posvećenosti kvalitetnom radu, omogućili su nam da uspostavimo trajne odnose sa brojnim vlasnicima komercijalnih i stambenih objekata na Zlatiboru.

Korak napred - Beograd

Kako smo nastavili da rastemo i cvetamo u domenu facility menadzmenta, šireći naša iskustva shodno potrebama klijenata, poželeli smo i da proširimo naše usluge. U januaru 2022. smo napravili značajan korak napred i proširili našu stručnost i na Beograd. Ova ekspanzija je označila prekretnicu na našem putu, omogućavajući nam da dosegnemo nove visine i istražimo različite mogućnosti.

Pranje veša za hotele

Perionica veša - Beograd

U Beogradu smo prepoznali nešto drugo, a to je hitna potreba za pouzdanom i efikasnom uslugom pranja veša. Sa našim iskustvom u održavanju objekata, znali smo da je proširenje naše posvećenosti čistoći i preciznosti na usluge pranja veša, prirodan napredak.

Naš mladi tim je vodeći se svetskim trendovima u održavanju čistoće veša podigao pranje veša na viši nivo. Nadovezujući se na našu reputaciju za izvrsnost, našu posvećenost detaljima, sa najmodernijom tehnologijom za pranje i održavanje veša, kao i upotrebom ekološki prihvatljivih proizvoda i brzom isporukom, RV Glo je postao jedna od vodećih kompanija na tržištu.

Naše vrednosti, vaše zadovoljstvo

U RV Glo, svoj uspeh pripisujemo našim osnovnim vrednostima integriteta, zadovoljstva klijenata kao i našom stalnom trkom za poboljšanjem kvaliteta usluge. Ponosimo se time što gradimo jake i pouzdane odnose sa našim klijentima, razumemo njihove jedinstvene potrebe i pružamo prilagođena rešenja koja prevazilaze očekivanja.

Naša posvećenost vama

Dok koračamo u budućnost, ostajemo posvećeni pomeranju granica izvrsnosti, tragajući za najnovijim trendovima u industriji i podsticanju inovacija u svemu što radimo. Bilo da se radi o tome da se vaše zgrade ili poslovni objekti besprekorno održavaju ili da se vašim vešom rukuje sa najvećom pažnjom, uvek možete računati na RV Glo da će biti vaš pouzdan partner na svakom koraku.

Hvala vam što ste deo našeg putovanja. Radujemo se što ćemo vam služiti sa posvećenošću ka neuporedivom kvalitetu naše i vaše usluge.

Vaše zadovoljstvo je naša nagrada.

S poštovanjem,

Tim RV Glo

Prednosti saradnje sa nama

Uvek dostupna podrška 24/7
Brza isporuka robe i usluga
Garancija kvaliteta
posedujemo sertifikate za pranje profesionalnom hemijom
Inovativnost i nove tehnologije
kontinuirano ulažemo u proizvodne procese prateći svetske trendove