RV Glo se u facility industriji izdvaja svojim izuzetnim pristupom kroz sveobuhvatno upravljanje objektima. Naša posvećenost rešavanju i najmanjih problema izdvaja nas od konkurencije.

Održavanje i čišćenje zgrada Zlatibor

Kada nam poverite održavanje vašeg objekta, vi polažete svoje poverenje timu koji je posvećen rešavanju izazova svih veličina. Bilo da je sklopljen ugovor o tekućem ili investicionom održavanju, mi preuzimamo odgovornost za svaki deo datog objekta.

Za razliku od drugih koji se fokusiraju isključivo na zadatke vezane za čišćenje, mi uvek idemo jedan korak više.
Na primer, ako neovlašćeno vozilo okupira privatni parking objekta, mi dajemo sve od sebe i lično se bavimo time da se neovlašćeno vozilo ukloni i situacija reši iako je to konkretno obaveza samog zakonskog vlasnika da se bavi rešavanjem problema.

Naš spektar usluga prevazilazi konvencionalne. Prikupljamo i procenjujemo predloge ne samo za investicije u zgradi već i za odredjene delove ili konkretne celine. Zamislite vlasnika objekta koji želi automatsku rampu na svom parkingu. Mi smo ti koji preuzimamo celokupan proces, vaše je samo da odredite budzet za dati projekat. Od planiranja i izvršenja do koordinacije i fakturisanja.

Ono što diktira naše radno vreme u održavanju objekta jeste posvećenost a ne sati. Uz našu zimsku službu ne čekamo jutarnje sunce. Ako sneg padne preko noći, mi smo već na radnom zadatku osiguravajući da sve asfaltne površine budu očišćene što pre. Od trotoara do ulaza u garaže do spoljnog parkinga, ne ostavljamo kamen na kamenu u održavanju bezbednog i pristupačnog okruženja.

Čišćenje snega zimska služba Zlatibor

Zelenilo je za nas više od biljke. Naše održavanje zelenila podrazumeva holističku negu jednogodišnjih i višegodišnjih zasada i trave. Obnavljamo, zalivamo, orezujemo, kosimo pa čak i sadimo iznova. Ovaj sveobuhvatni pristup takodje pokazuje našu posvećenost ekologiji i brizi o prirodi u našem poslovanju.

Kombinujući moderne tehnike sa tradicionalnim praksama, naše usluge čišćenja redefinišu čistoću. U zavisnosti od karakteristika vaše zgrade ili poslovnog objekta, materijala i pristupačnosti, RV Glo tim stručno kombinuje mašinske i klasične metode čišćenja. Često za buduće gradnje objekata sarađujemo sa investitorima kako bismo obezbedili da infrastrukturna rešenja budu u skladu sa potrebama mehaničkog čišćenja.

Rešavanje birokratskih prepreka naših klijenata je još jedan izazov koji prihvatamo. U slučaju sporova sa državnim organima, mi smo ti koji to preuzimamo na sebe ceo proces rešavanja datog problema bez dodatnih troškova osim troškova koje iziskuju dodatni saradnici kao što su npr. advokati itd...

Verujemo da nas sve ovo iznad navedeno definiše kao firmu od poverenja. Mi nismo samo neko ko obavlja dogovorene usluge, mi smo vaš partner u poboljšanju funkcionalnosti, estetike i ukupne vrednosti vašeg objekta.

Uvek tu za vas,
RV Glo tim

Prednosti saradnje sa nama

Uvek dostupna podrška 24/7
Brza isporuka robe i usluga
Garancija kvaliteta
posedujemo sertifikate za pranje profesionalnom hemijom
Inovativnost i nove tehnologije
kontinuirano ulažemo u proizvodne procese prateći svetske trendove