Dobrodošli u RV GLO, vašeg pouzdanog partnera za vrhunska rešenja u pranju veša za hotele, restorane, bolnice, laboratorije kao i sve ostale branše.

Pranje peglanje posteljine za hotele apartmane Beograd

U RV GLO razumemo jedinstvene zahteve ugostiteljske, zdravstvene i tekstilne industrije. Naš posvećeni tim profesionalaca je obučen da rukuje velikim količinama veša uz održavanje najviših standarda higijene i kvaliteta.

Kao perionica veša specijalizovana za hotele, znamo da je brza i pouzdana usluga ključna. Nudimo fleksibilne opcije pri isporuci prilagođene vašim potrebama i rasporedu, omogućavajući vam da se usredsredite na stvaranje izuzetnih iskustava vaših gostiju. Naši efikasni procesi i dobro koordinisana logistika osiguravaju da vam posteljina bude vraćena na vreme, svaki put.

Za naše klijente u restoranskoj industriji, razumemo važnost blistavo čistih stolnjaka, salveta i ostalog pratećeg tekstila kako bi gosti stvorili pozitivan utisak o restoranu. Sa posebnom pažnjom smo posvećeni detaljima, specijalizovanim tretmanima za otklanjanje masnih fleka osiguravamo da je vaš tekstil besprekorno očišćen, oštar i spreman za vaše goste.

U zdravstvenom sektoru održavanje higijene i čistoće posteljine, uniformi i ostalog tekstila su najvažnije stavke. Naša usluga pranja veša za bolnice i laboratorije prati stroge protokole kako bi ispunila najviše standarde čistoće i sterilizacije. Koristimo napredne tehnike i ekološki prihvatljive deterdzente kako bi eliminisali sve bakterije i obezbedili bezbednost vašeg osoblja i pacijenata.

Pranje stolnjaka-salveta za restorane

Pored toga, nudimo sveobuhvatna rešenja za negu tkanina za čitav niz industrija.

Koristimo najsavremeniju opremu i pratimo najbolje prakse u industriji kako bismo osigurali da vaš tekstil bude temeljno očišćen, dezinfikovan i vraćen u besprekornom stanju, posebnu pažnju posvećujemo tome da održimo dugotrajnost i kvalitet vašeg veša.

s

Naša usluga podrazumeva:

1. Preuzimanje veša na vašoj lokaciji i prevoz da naše perionice
2. Pranje, uklanjanje fleka, sušenje i peglanje veša
3. Isporuku veša na vašoj lokaciji u dogovoreno vreme.

Kontaktirajte nas danas kako bi iskusili razliku i kvalitet naše vrhunske usluge pranja veša.

Verujemo da ćemo nadmašiti vaša očekivanja.

Vaš
RV Glo

Prednosti saradnje sa nama

Uvek dostupna podrška 24/7
Brza isporuka robe i usluga
Garancija kvaliteta
posedujemo sertifikate za pranje profesionalnom hemijom
Inovativnost i nove tehnologije
kontinuirano ulažemo u proizvodne procese prateći svetske trendove